Логотип профессионального фотографа и видеографа Валерия Дубчука

Искать в событиях
Искать в комментариях
Искать в статьях
Искать в ссылках
Войти
x
Регистрация
x

Присоединяйся

FacebookVkontakteInstagramYoutube

А также, поделитесь нашим сайтом с друзьями с помощью кнопки Поділитися посиланням на наш сайт  в правом нижнем углу

 

Валерий ДубчукВсім привіт! Мене звати Валерій Дубчук. Мені 30 років і я є професійним мандрівником екстремалом, гірським інструктором-провідником, фотографом, відеооператором, організатором різного роду заходів і турів, товарознавцем. Народився в місті Києві де власне і проживаю у вільний час від подорожей. Побував вже у більше як 20-ти країнах, організовував економ-тури країнами Європи, а також велопоходи по Грузії і Румунії, пройшов українські Карпати вздовж і впоперек побувавши на всіх вершинах і йдучи кожного разу новим маршрутом. Саме тому до недавна я практично не робив походів на замовлення. Для мене важливіше прожити життя відкриваючи щось нове, а не ходити по одним і тим же дорогами чи підніматися на одну і ту саму гору. Підкорював також і кавказькі гори і Татри, які до речі є моїми улюбленими. Там присутнє все, як екстрим для гірського інструктора так і шикарна природа для фотографа.

 

 

Хоча, на Говерлу піднімався більше 10-ти разів, але кожного разу новими шляхами. Піднявся на Говерлу з усіх 7-ми можливих напрямків З дитинства обожнюю активний спосіб життя. До недавна я жив вільно Саме тому мій лозунг звучить так: «Живи активно. Відпочивай мандруючи». Цікавлюся практично всім, тому в поході чи поїздці завжди знайдеться спільна тема для обговорення. Але можу виділити три напрямки в яких я дійсно експерт і професіонал: 

 

 

Мандрівник екстремал, гірський інструктор провідник, організатор походів, турів, фототурів, відпочинку



З дитинства займався спортивним орієнтуванням, волейболом, карате, боксом, настільним тенісом та ін. Обожнюю кататися на велосипеді і роликах. Чому стільки багато різних видів? – спитаєте ви. А відповідь моя у тому, що я тим і відрізняюся від більшості, бо за життя хочу спробувати якомога більше. Навчившись чогось одного я не вважаю за потрібне жити тільки цим одним до кінця життя. Я починаю вчити і опановувати інші види (і це стосується всього, а не тільки спорту). Тому, я з легкістю можу сказати, що той вид спорту складніший за інший, або навпаки, бо сам пройшов через це. Коли пішов вчитися в університет у Львові, почав ходити в походи, брати участь у різних змаганнях, вивчати більш поглиблено туристичну тематику, створив власний метод загартування свого організму завдяки якому вже більше 15 років жодного разу не хворів і маю відмінне здоров'я і купу енергії.

 

Фотограф



Що стосується фотографування, то це теж з дитинства. Свого часу в мене не було грошей на купівлю навіть найдешевшого фотоапарату, а тим більше відеокамери. На той час для мене на першому місці була відеозйомка. Але нарешті з’явилася можливість купити фотоапарат, але це була «мильничка» на яку фоткав і знімав відео. З часом нарешті купив відеокамеру. Кілька років саме знімав і монтував відео. Але потім зрозумів, що багато часу свого життя витрачаю на монтаж, на перегляд відзнятого відео та ще й по кілька разів, щоб вирізати зайве і все скомпонувати. Саме тому я перейшов більше на фотографування. Звісно фотографія не передасть тих відчуттів, емоцій і звуків як відео. З часом я оновлював техніку піднімаючись на вищий рівень дійшовши до професійної техніки. Завдяки цьому без перебільшень можу називати себе експертом, бо на відміну від всіх фотографів, які починали з пррфесійних фотоапаратів, я пройшов шлях від «мильничок» до професійних дзеркальних фотоапаратів різних фірм. Я

 

 

Товарознавець



В дитинстві я не міг собі дозволити все, що хотів через фінансову скруту. Тому, я почав вивчати матеріали, їх характеристики, маркетингові фішки, завдяки яким Вас підштовхують купувати те, що якісне на словах, а не на практиці, розбирався в чому різниця між найдорожчим брендом і найдешевшим різних типів товарів.

 

 

Контакты

Viber Skype  +38 099-144-54-00
Номер телефона  +38 063-888-30-80
 +38 096-752-82-45
Электронная почта  Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.
Местонахождение  Украина, г. Киев

 

Календарь событий

 

Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Ближайшие события

Нет предстоящих мероприятий!